Zvládneme to zaplatit pane Lorenc?

S vaším aktivovaným Adblockerem to bohužel nezvládneme. To máte: redaktoři, programátoři, mobilní aplikace, provoz serveru, domény... a reklamy jsou naším jediným zdrojem příjmů.

Děkujeme, že naše úsilí podpoříte zařazením Filmových míst mezi neblokované weby.

Menu

Děj filmu či seriálu

vv

Napínavé kriminální drama o souboji tvrdého policisty s rafinovanou a brutální mstitelkou. Nemilosrdná detektivka režiséra Roberta Sedláčka V hlavní roli s Jiřím Langmajerem.
Sériové vraždy vyšetřuje detektiv, který se sám stane podezřelým. Je postaven mimo službu a pátrá na vlastní pěst. Za tiché pomoci kolegy se dostane na stopu skutečného pachatele.
Klasická detektivka, která akcentuje víc lidské osudy jednotlivých aktérů, nežli samotný proces vyšetřování. Hlavního hrdinu nejvíc charakterizuje dilema, které v něm proti sobě staví kolegiálnost a povinnost. Jeho soukromý příběh také není čítankový, řeší v něm zájem o střídavou péči o dceru z rozvedeného manželství a nový vztah s novou ženou.
Práce na tomto televizním filmu znovu svedla dohromady scenáristu a spisovatele Zdeňka Zapletala a režiséra Roberta Sedláčka. Zapletalův svět jako lehce bizarní řetěz situací dobře ožívá v Sedláčkově ironickém režijním vidění. Připomínáme, že v roce 2011 byl za této autorské a režijní spolupráce (rovněž tak i v produkci Televizního studia Ostrava) natočen film Sráči s Jiřím Bartoškou a Jaroslavem Pleslem v hlavních rolích. (Česká televize)

14.6.2022vv vložil reálnou fotografii k místu natáčení Na křižovatce z filmu Ženy, které nenávidí muže.
6.11.2019milanb27 nalezl lokaci místa natáčení Technik z filmu Ženy, které nenávidí muže.
6.11.2019milanb27 vložil reálnou fotografii k místu natáčení Technik z filmu Ženy, které nenávidí muže.
6.11.2019milanb27 nalezl lokaci místa natáčení Terasa z filmu Ženy, které nenávidí muže.
6.11.2019milanb27 vložil reálnou fotografii k místu natáčení Terasa z filmu Ženy, které nenávidí muže.
6.11.2019milanb27 nalezl lokaci místa natáčení Chata z filmu Ženy, které nenávidí muže.
6.11.2019milanb27 vložil reálnou fotografii k místu natáčení Chata z filmu Ženy, které nenávidí muže.

Nejnavštěvovanější filmy:

Vyhledávání

Filmová místa do kapsy

Nejčerstvější informace

Nahlásit chybu | Autorská práva upravena licencí CC: Creative Commons License Filmová místa.cz 2006-2024 | Movieloci.com | Lieuxtournage.fr | Krásný Krámek | TH Shop | Paetrik | 2.28