Zvládneme to zaplatit pane Lorenc?

S vaším aktivovaným Adblockerem to bohužel nezvládneme. To máte: redaktoři, programátoři, mobilní aplikace, provoz serveru, domény... a reklamy jsou naším jediným zdrojem příjmů.

Děkujeme, že naše úsilí podpoříte zařazením Filmových míst mezi neblokované weby.

Menu

Děj filmu či seriálu

Kocourvbotach

MacNamara šéfuje německé pobočce Coca-Coly s přesností, efektivností a zápalem pro věc. Prodeje i grafy erektují do nebe a MacNamara se těší, že bude za své úspěchy konečně převelen z výbušného sudu jménem Berlín do pohodlného Londýna.

To by mu ovšem nesměl jeho nejvyšší šéf svěřit svoji mladičkou dceru, která nemá nic lepšího na práci, než motat hlavy komunistům z východního Berlína. Když se to MacNamara dozví, udělá vše proto, aby se ambiciozního komunisty Otto Ludwiga Piffla jednou provždy zbavil. Záhy se však dozvídá nejen to, že se mladá Scarlett za Piffla provdala, ale dokonce i to, že spolu čekají dítě. MacNamarovi nezbývá, než vše úspěšné provedené odprovést a proměnit Piffla pohrdajícího jakoukoli buržoasií v mladého šlechtice hodného trůnu Coca-Coly. A to prosím doslova za dvě hodiny.

Filmová místa

Komedie Raz, dva, tři se skutečně natáčela v Berlíně. A skutečně se také natáčela v tehdejší výrobně Coca-Coly, nešlo tedy o filmové kulisy. Linka v přízemí, která je vidět na začátku filmu, skutečně fungovala. Poslední láhev Coly však z linky sjela v roce 1994, pak byla výroba - i vinou stížností okolních obyvatel na nadměrnou dopravu - přesunuta jinam. Není bez zajímavosti, že táž budova si zahrála i ve filmu Good Bye Lenin z roku 2010.

13.10.2022LuckyLoser vložil reálnou fotografii k místu natáčení Hranice z filmu Raz, dva, tři.
13.10.2022LuckyLoser vložil reálnou fotografii k místu natáčení Příjezd na letiště z filmu Raz, dva, tři.
14.9.2022LuckyLoser nalezl lokaci místa natáčení Cestou do práce z filmu Raz, dva, tři.
14.9.2022LuckyLoser vložil reálnou fotografii k místu natáčení Cestou do práce z filmu Raz, dva, tři.
7.3.2020Kralyk vložil reálnou fotografii k místu natáčení Západní Berlín z filmu Raz, dva, tři.

Nejnavštěvovanější filmy:

Vyhledávání

Filmová místa do kapsy

Nejčerstvější informace

Nahlásit chybu | Autorská práva upravena licencí CC: Creative Commons License Filmová místa.cz 2006-2024 | Movieloci.com | Lieuxtournage.fr | Krásný Krámek | TH Shop | Paetrik | 0.93