Zvládneme to zaplatit pane Lorenc?

S vaším aktivovaným Adblockerem to bohužel nezvládneme. To máte: redaktoři, programátoři, mobilní aplikace, provoz serveru, domény... a reklamy jsou naším jediným zdrojem příjmů.

Děkujeme, že naše úsilí podpoříte zařazením Filmových míst mezi neblokované weby.

Menu

Děj filmu či seriálu

PC

Rodina Kudrnovcov - otec (Miroslav Noga), mama (Milena Steinmasslová), babička (Jana Štěpánková) a deti Štěpán (Marián Beník), Matěj (Pavel Zedníček) a Elis (Ivana Škarková) žije v meste na sídlisku. Starostlivá maminka chce pre svoju rodinu to najlepšie a núti ich jesť len zdravú výživu. To sa ale stretáva s nepochopením hlavne od babičky, ktorá svojimi ironickými poznámkami maminku často privádza na pokraj zúfalstva.. Kudrnovci  zdedia statok po strýkovi Hubertovi a rozhodnú sa presťahovať z mesta na vidiek. Tu sa zoznámia so susedom dedom Jeřábkom (Lubomír Kostelka), s ktorým sa začne priateliť hlavne babička.  Na statku tak Kudrnovci prežívajú mnoho veselých no i ťažkých chvíľ, ktoré sa však snažia vždy zvládať s humorom . (PC)

**Zoznam dielov:
**1. Jak jsme se stali rančeri
2. Jak jsme se rozmnožili
3. Jak jsme kosili
4. Jak jsme našli vodu
5. Jak jsme byli dohnáni k podnikání
6. Jak jsme se nových darů dočkali
7. Jak jsme se stali chovateli koní
8. Jak jsem se poprvé zamiloval
9. Jak tatínek stavěl traktor
10. Jak maminka začala mít ráda Dárečka
11. Jak Elis ke štěstí neprišla
12. Jak do babičky vstoupil duch Dobromili Rettigové
13. Jak maminka k zimnímu spánku ulehla
14. Jak jsme dostali všichni klaustrofobií

Miesta natáčania:

Ústredným miestom deja je chalupa neďaleko Vysokého Pola pri ceste smerom na Ploštinu. Ďalším miestom nakrúcania je obec Horní Lhota v okr. Zlín, kde sa točili scény v okolí kostola. Základná škola v Přílepech okr. Kroměříž si zahrala aj seriálovú školu.

11.7.2019RedKey2 nalezl lokaci místa natáčení pred pohostinstvom z epizody Jak jsem se poprvé zamiloval seriálu Ranč u Zelené sedmy (I. série).
11.7.2019RedKey2 nalezl lokaci místa natáčení pri pohostinstve z epizody Jak jsem se poprvé zamiloval seriálu Ranč u Zelené sedmy (I. série).
12.4.2015mareko nalezl lokaci místa natáčení polorozpadnutý statok z epizody Jak jsme se stali rančery seriálu Ranč u Zelené sedmy (I. série).
26.7.2013bobika25 vložil reálnou fotografii k místu natáčení pole z epizody Jak tatínek stavěl traktor seriálu Ranč u Zelené sedmy (I. série).

Nejnavštěvovanější filmy:

Vyhledávání

Filmová místa do kapsy

Nejčerstvější informace

Nahlásit chybu | Autorská práva upravena licencí CC: Creative Commons License Filmová místa.cz 2006-2024 | Movieloci.com | Lieuxtournage.fr | Krásný Krámek | TH Shop | Paetrik | 0.61