Zvládneme to zaplatit pane Lorenc?

S vaším aktivovaným Adblockerem to bohužel nezvládneme. To máte: redaktoři, programátoři, mobilní aplikace, provoz serveru, domény... a reklamy jsou naším jediným zdrojem příjmů.

Děkujeme, že naše úsilí podpoříte zařazením Filmových míst mezi neblokované weby.

Menu

Děj filmu či seriálu

trempík

Čtyřdílná minisérie zaměřená na život pracovníků dispečinku tísňového volání si klade za cíl jediné. Ukázat, že na lince 112 pracují také jen lidé, kteří kromě dalších schopností musí umět přesně rozdělit pracovní a soukromý život. Právě na ně totiž spoléhají volající, kteří potřebují pomoci zachránit život, uhasit požár a vyřešit další stovky složitých...

Nadporučice Zuzana Radová (Ivana Chýlková) je profesionální policistka, která se své profesi věnuje již mnoho let, a právě z toho důvodu si často osobuje právo řídit ostatní, protože všude byla a vše zažila. Svou nadřazeností irituje mladého kolegu Filipa Mrkvičku, který je s ní de facto v permanentním konfliktu. Její manžel, profesionální hasič Richard (Martin Finger), se vážně zraní během výkonu služby a její synové (Filip Antonio a Antonio Šoposki) se prakticky ve stejném okamžiku stanou účastníky dopravní nehody. Přes veškeré osobní problémy musí Zuzana zachovat chladnou hlavu a vyřešit nejen osobní, ale také pracovní komplikace.

Poručík Filip Mrkvička (Ondřej Gregor Brzobohatý) zastával pozici krizového interventa a vyjednavače u speciální pořádkové jednotky policie. Vzhledem k tomu, že porušil předpisy a je s ním vedeno správní řízení kvůli profesnímu pochybení, je převelen na tísňovou linku. Protože jeho kariéra stagnuje a svou budoucnost si rozhodně nepředstavoval tak, jaká je nyní realita, komplikuje život všem, kdo s ním pracují. Je výbušný, prchlivý, porušuje pravidla. Navíc je zamilovaný do vdané Jolany Motýlové a věří, že ta se kvůli němu rozvede, což se neděje. Ani to mu na nadhledu nepřidá, stejně jako soužití s otcem Milošem (Jiří Klem), praporčíkem ve výslužbě.

Kapitánka Mgr. Jolana Motýlová (Eva Leimbergerová) pracuje jako policejní psycholožka. Není policistkou z povolání, ale civilní pracovnice a tísňová linka často využívá její služby. Pomáhá obětem při zásahu nebo při následné péči. Jejímu psychickému rozpoložení ale nepřidá to, že chce i s dcerou Nelou odejít od manžela, doktora Daniela (Adam Vacula).

Theodor Franz (Martin Hofmann) je původní profesí lékař. Když jezdil se záchrannou službou, měl problémy s alkoholem, proto byl suspendován, a nakonec se ocitl na dispečinku tísňové linky. Aniž by na své image rebela jakkoli pracoval, právě ona problematičnost a škraloupy v minulosti, které netají, mu dodávají na přitažlivosti u žen. A které umí beze zbytku využít.

Karel Mazanec (Vladimír Kratina) je bývalý aktivní hasič, nyní před důchodem působí jako šéf tísňové linky. Ze šťastně ženatého a nekonfliktního Karla vyzařuje klid a moudrost letitých zkušeností, proto je pro ostatní přirozenou autoritou a často se mu svěřují se svými soukromými problémy. (FTV Prima)

7.7.2019jirka101010 nalezl lokaci místa natáčení Sanitka z epizody 1. epizoda seriálu Linka.
7.7.2019jirka101010 nalezl lokaci místa natáčení Cesta do nemocnice z epizody 1. epizoda seriálu Linka.
3.7.2019M13JP nalezl(a) lokaci místa natáčení Záchranka v pekárně z epizody 2. epizoda seriálu Linka.
3.7.2019M13JP nalezl(a) lokaci místa natáčení Přepadení v pekárně z epizody 2. epizoda seriálu Linka.
3.7.2019M13JP nalezl(a) lokaci místa natáčení Pekárna Jindrových z epizody 2. epizoda seriálu Linka.

Nejnavštěvovanější filmy:

Vyhledávání

Filmová místa do kapsy

Nejčerstvější informace

Nahlásit chybu | Autorská práva upravena licencí CC: Creative Commons License Filmová místa.cz 2006-2024 | Movieloci.com | Lieuxtournage.fr | Krásný Krámek | TH Shop | Paetrik | 1.49