Zvládneme to zaplatit pane Lorenc?

S vaším aktivovaným Adblockerem to bohužel nezvládneme. To máte: redaktoři, programátoři, mobilní aplikace, provoz serveru, domény... a reklamy jsou naším jediným zdrojem příjmů.

Děkujeme, že naše úsilí podpoříte zařazením Filmových míst mezi neblokované weby.

Menu

Slunečná

Slunečná Heureka Slunečná
Slunečná

Detail filmu

Děj filmu či seriálu

Michaela79

Statek na Slunečné je místo, kde rodina Popelkových dělá ten nejlepší kozí sýr a provozuje rodinný penzion a hospodu. Po nečekané smrti otce Popelky se mezi sestrami Týnou a Sylvou rozhoří boj o rodinné dědictví. Navíc louky okolo statku jsou ideální pro fotovoltaickou elektrárnu a to je další důvod statek prodat. Zatímco hodná Týna chce statek zachovat, vypočítavá Sylva by raději shrábla peníze a vrátila se zpátky do Prahy.

Do toho všeho se na scéně objeví mladý investor Janek, kterému jde na prvním místě jen o peníze, ale statek mu změní život. Nejdřív kvůli sázce o Týnu si vymění roli se svým řidičem Vildou a hraje si na chuďase, kterým se ale brzy kvůli zradě svého bratrance a společníka ve firmě Romana stane. Janek se tak dostane do situace, kdy musí začít od nuly a podaří se mu přesvědčit Týnu, že ve dvou se to lépe táhne.

S Týnou tak bojují o statek nejen kvůli sobě a odkazu otce, ale také kvůli jeho obyvatelům a zaměstnancům. Martin Popelka totiž statek poskytoval jako útočiště a zázemí pro ztroskotance a tím jim dal novou životní šanci.

U starostů se odhaluje velké rodinné tajemství a Lídiny velké plány narušuje rozchod syna Štěpána s Týnou a přistěhování nesnesitelného tchána.

Statek stojí ve vesnici Slunečná a název vesnice vyplývá z toho, že nad oblastí dochází k meteorologické anomálii, kdy statisticky méně prší a více svítí slunce. Na pastvinách, které většinu roku prohřívá slunce, rostou keře, květiny a bylinky, které spásají kozy a krávy a ty pak dojí mléko s jedinečnou chutí. Na statku se vyrábějí sýry, které mají delikátní chuť, a proto jsou oblíbené i za hranicí kraje. Do toho na statku stojí studna se „zázračnou“ vodou. Pomocí vody hospodyně Alžběta pomáhá ženám otěhotnět. Všichni v okolí si myslí, že to jsou jen Alžbětiny čáry, vše se změní v okamžiku, kdy se udělají rozbory. Ukáže se, že voda má opravdu složení, které může léčit poruchy plodnosti, a je jasné, že se objeví chytráci, kteří by vodu chtěli zpeněžit.

Do malého penzionu, který je součástí statku, jezdí různí hosté. Rodiny, milenci, záletníci, teambuldingové party. Všechny tyto příběhy seriál Slunečná sleduje. (TV Prima)

4.10.2021simis05 vložil místo natáčení Kancelář Janka Linharta k epizodě 1. Sázka seriálu Slunečná.
20.4.2020Michaela79 vložila seriál Slunečná.

Nejnavštěvovanější filmy:

Vyhledávání

Filmová místa do kapsy

Nejčerstvější informace

Nahlásit chybu | Autorská práva upravena licencí CC: Creative Commons License Filmová místa.cz 2006-2024 | Movieloci.com | Lieuxtournage.fr | Krásný Krámek | TH Shop | Paetrik | 2.2