Zvládneme to zaplatit pane Lorenc?

S vaším aktivovaným Adblockerem to bohužel nezvládneme. To máte: redaktoři, programátoři, mobilní aplikace, provoz serveru, domény... a reklamy jsou naším jediným zdrojem příjmů.

Děkujeme, že naše úsilí podpoříte zařazením Filmových míst mezi neblokované weby.

Menu

Děj filmu či seriálu

jiri

Vlasta Burian se vyprávěním smyšlených historek o vraždách svých milenek pokouší uniknout manželství s energickou Anny Ondrákovou. Rekonstruovanou kopii němé komedie plné honiček a dvojnických scén doprovodí živá hudba.(MFF Karlovy Vary)
Továrník Pardon se na plese seznámí s Olgou, dcerou jasnovidky Štefanie Lesczynské. Známost je však přerušena, protože matka s dcerou odjíždějí. O sňatek s Pardonem má zájem Fifi Hrazánková. Pardon poprosí svého strýce Cyrila Pondělíčka, aby dívku přijal místo něho a její úmysl jí rozmluvil. Fifi Pondělíčka svede. Pardon se mezitím náhodou setká s Olgou a Štefanií a nabídne jim přístřeší u Pondělíčka, který se za něj vydává. Pondělíček pozná ve Štefanii svou někdejší lásku, Olga je jeho dcera. Štefanie ho také pozná, Pondělíček však tvrdí, že je lupič Kanibal, o němž se píše v novinách. Pardona, Štefanii a Olgu zavře do sklepa a společně s Fifi prchá...(NFA.cz) Vo filme Milenky starého kriminálníka uvidíte fenomenálneho Vlasta Buriana v dvojrole nemajetného aristokrata a obávaného gangstra. Doplňuje ho Anny Ondráková ako milovníčka boxu a rýchlej jazdy automobilom. Dej filmu je plný zvratov: šľachtica angažuje jeho synovec, aby ho zastúpil pri pytačkách s excentrickou dcérou svojho veriteľa a od vynúteného sobáša ju odradil.(4 živly)

11.2.2024Cholerikkadan vložil reálnou fotografii k místu natáčení Vlak odjíždí z filmu Milenky starého kriminálníka.
11.2.2024Cholerikkadan vložil reálnou fotografii k místu natáčení Nádraží z filmu Milenky starého kriminálníka.
11.2.2024Cholerikkadan vložil reálnou fotografii k místu natáčení Závory z filmu Milenky starého kriminálníka.
29.12.2021josefZR vložil reálnou fotografii k místu natáčení Ulička k doupěti lumpů z filmu Milenky starého kriminálníka.
7.3.2021RidleyScott vložil reálnou fotografii k místu natáčení Řeka z vlaku z filmu Milenky starého kriminálníka.
27.7.2020bobinaulrichova nalezl lokaci místa natáčení Zahradní restaurace z filmu Milenky starého kriminálníka.
27.7.2020bobinaulrichova nalezl lokaci místa natáčení Honička z filmu Milenky starého kriminálníka.

Nejnavštěvovanější filmy:

Vyhledávání

Filmová místa do kapsy

Nejčerstvější informace

Nahlásit chybu | Autorská práva upravena licencí CC: Creative Commons License Filmová místa.cz 2006-2024 | Movieloci.com | Lieuxtournage.fr | Krásný Krámek | TH Shop | Paetrik | 1.21