Zvládneme to zaplatit pane Lorenc?

S vaším aktivovaným Adblockerem to bohužel nezvládneme. To máte: redaktoři, programátoři, mobilní aplikace, provoz serveru, domény... a reklamy jsou naším jediným zdrojem příjmů.

Děkujeme, že naše úsilí podpoříte zařazením Filmových míst mezi neblokované weby.

Menu

Sestřičky Modrý kód

Sestřičky Modrý kód Heureka Sestřičky Modrý kód
Sestřičky Modrý kód

Detail filmu

Děj filmu či seriálu

trempík

Míša, Katka, Lukáš a Mery. Čtyři sestřičky z Nemocnice Rubava, čtyři silné příběhy a nespočet osudů, které mají v rukou.

Oblíbení hrdinové, nové tváře a příběhy jako ze života! Nový seriál FTV Prima Sestřičky Modrý kód spojuje to, co měli diváci Modrého kódu nejraději, s tím, co na seriálech milujeme: romantiku, napětí a vztahová dramata, která známe z vlastních životů.

V seriálu Sestřičky Modrý kód i nadále figurují nejoblíbenější tváře z Rubavy, kterými jsou Sabina Laurinová (vrchní sestra Mery Černá), Saša Rašilov nejml. (MUDr. Michal Tomášek), Jiří Štěpnička (MUDr. Jiří Bojan), David Gránský (MUDr. Matyáš Bojan), Roman Zach (MUDr. Roman Vilkin), Sandra Nováková (MUDr. Saša Růžičková), Ondřej Rychlý (MUDr. Prokop Hlinka), Igor Chmela (MUDr. Viktor Žák), Kristýna Frejová (MUDr. Ema Vlčková) nebo Patricie Pagáčová (Laura Hrdinová). Zpět se vrátí i bývalý partner Mery, MUDr. David Hofbauer (Marek Němec).

V premiérových dílech zazáří také celá plejáda nových herců. Řady sestřiček posilují přesně tři zdravotní sestřičky a jeden bratr. Milují svoji práci, ale mají také své rodiny, přátele, svá trápení i touhy.

Ve chvíli, kdy si vrchní sestra Mery Černá (Sabina Laurinová) myslí, že našla ve svém životě klid, se ukáže, jak moc se mýlila. Čeká ji období velkých životních rozhodnutí, která těžko vzít zpět. Promění se zásnuby s Michalem Tomáškem v pohádkovou svatbu? A co se stane, až se v Meryině životě zase objeví David, její bývalá láska?

Práce zdravotní sestry nebo, chcete-li, zdravotního bratra v Nemocnici Rubava je pro Lukáše Hartmana (Jan Nedbal) trochu z nouze ctnost. Studoval medicínu, ale po tragickém úmrtí obou rodičů musel vyřešit existenční otázku a rychle se postavit na vlastní nohy. To ale není tak těžké jako vyrovnat se s pocitem viny. Auto, které řídil unavený otec, měl původně řídit on sám. Oporu i protihráče má ve své babičce Nadě (Daniela Kolářová). Bývalá elitní kriminalistka už sice není nejmladší, ale odmítá se smířit s životem ve výslužbě, stejně jako s tím, že smrt jejího syna byla nešťastná náhoda.

Meryina kamarádka Míša Kratochvílová (Adéla Gondíková) se po letech života v Německu stěhuje zpátky na Rubavu. Manžel Martin (Petr Vaněk) přišel o práci trenéra biatlonu, půlroční syn Olík přišel neplánovaně a šestnáctiletá dcera Andy (Amélie Pokorná) přišla s tím, že by se kromě biatlonu, otci a úspěchům navzdory, ráda věnovala i jiným oblastem, třeba klukům. A Míša vlivem okolností přichází na to, že nejlíp udělá, když se do práce vrátí ona. Zvládne skloubit náročnou práci na urgentu s rodinou ve složení manžel na mateřské, dcera v pubertě a syn v plenkách?

Do rubavské nemocnice nastupuje zdravotní sestřička Katka Kinská (Natálie Halouzková) hned po škole. Je nezkušená, ale natěšená a motivovaná dělat svoji práci, jak nejlépe dovede. Její mladická naivita brzy narazí na tvrdou realitu. Tedy na Matyho (David Gránský), kterého zná už od dětství. Vždycky k němu vzhlížela, ale už nejsou děti, i když Maty se k ní tak stále chová. Mezi jejich rodinami to navíc vře. To, že má Katka pracovat s Matym, nese těžce její matka, kosmetička Ivana (Daniela Šinkorová), přičemž otec, majitel autoškoly Radek (Martin Preiss) se snaží být oporou oběma svým ženám. Katku nakonec čeká odhalení velkého rodinného tajemství, které změní všechno. Velkou oporou jsou Katce její kamarádi, zdravotní sestřička Bára Holasová (Michaela Doubravová-Tomešová) a IT technik Denny (Petr Ryšavý). (TV Prima)

1.4.2023Ladislav2 vložil reálnou fotografii k místu natáčení U bydliště MUDr. Viktora Žáka z epizody 31. Potřebuješ ochranku seriálu Sestřičky Modrý kód.
1.4.2023Ladislav2 vložil reálnou fotografii k místu natáčení Bydliště MUDr. Viktora Žáka z epizody 31. Potřebuješ ochranku seriálu Sestřičky Modrý kód.
1.4.2023Ladislav2 vložil reálnou fotografii k místu natáčení Anonymní dopis z epizody 29. Anonym seriálu Sestřičky Modrý kód.
1.4.2023Ladislav2 vložil reálnou fotografii k místu natáčení Jarka na schodech z epizody 29. Anonym seriálu Sestřičky Modrý kód.
18.3.2023Ladislav2 vložil reálnou fotografii k místu natáčení Betonové koule z epizody 67. Investice do budoucnosti seriálu Sestřičky Modrý kód.
18.3.2023Ladislav2 vložil reálnou fotografii k místu natáčení Betonové koule II z epizody 67. Investice do budoucnosti seriálu Sestřičky Modrý kód.
18.3.2023Ladislav2 vložil reálnou fotografii k místu natáčení U betonových koulí z epizody 67. Investice do budoucnosti seriálu Sestřičky Modrý kód.
18.3.2023Ladislav2 vložil reálnou fotografii k místu natáčení Telefonát v parku z epizody 55. Jizva krásné doktorky seriálu Sestřičky Modrý kód.
2.10.2022Místo natáčení Venkovní posilovna z epizody 45. Zachraňte Lukáše Hartmana seriálu Sestřičky Modrý kód bylo okomentováno.
21.3.2022Ladislav2 vložil reálnou fotografii k místu natáčení Schůzka s Náhlíkovou z epizody 49. Chaloupka strýčka Toma seriálu Sestřičky Modrý kód.
6.1.2022petrminka nalezla lokaci místa natáčení Noční Hofbauerův běh z epizody 78. Krvavá svatba seriálu Sestřičky Modrý kód.
4.10.2021honzach7 okomentoval místo natáčení Sídliště Rubava z epizody 78. Krvavá svatba seriálu Sestřičky Modrý kód.
22.9.2021honzach7 nalezl lokaci místa natáčení Zatčení plk. Šimáčka z epizody 77. Zmrtvýchvstání seriálu Sestřičky Modrý kód.
5.9.2021ales_j vložil reálnou fotografii k místu natáčení David v Londýně z epizody 5. Jako lev v kleci seriálu Sestřičky Modrý kód.
31.5.2021honzach7 nalezl lokaci místa natáčení Schůzka Husárka s kamarádem Vlastou z epizody 67. Investice do budoucnosti seriálu Sestřičky Modrý kód.
24.5.2021monigross nalezla lokaci místa natáčení Chata z epizody 47. Chata je lék seriálu Sestřičky Modrý kód.
22.3.2021honzach7 okomentoval místo natáčení Panelák z epizody 50. Budeme jen kamarádi seriálu Sestřičky Modrý kód.
22.1.2021honzach7 okomentoval místo natáčení Čekání na Tomáše z epizody 35. Krtek seriálu Sestřičky Modrý kód.
18.1.2021Bojira nalezla lokaci místa natáčení U svatebního salonu z epizody 12. Syn je syn seriálu Sestřičky Modrý kód.
18.1.2021Bojira nalezla lokaci místa natáčení Svatební salon z epizody 12. Syn je syn seriálu Sestřičky Modrý kód.

Nejnavštěvovanější filmy:

Vyhledávání

Filmová místa do kapsy

Nejčerstvější informace

Nahlásit chybu | Autorská práva upravena licencí CC: Creative Commons License Filmová místa.cz 2006-2024 | Movieloci.com | Lieuxtournage.fr | Krásný Krámek | TH Shop | Paetrik | 1.83