Zvládneme to zaplatit pane Lorenc?

S vaším aktivovaným Adblockerem to bohužel nezvládneme. To máte: redaktoři, programátoři, mobilní aplikace, provoz serveru, domény... a reklamy jsou naším jediným zdrojem příjmů.

Děkujeme, že naše úsilí podpoříte zařazením Filmových míst mezi neblokované weby.

Menu

Děj filmu či seriálu

kacer57

V jedné z mnoha továren pracuje i starý brusič Karhan se svým synem. Spolu vymýšlejí zlepšováky a snaží se být nejlepší. A také jako všichni čekají na dodání nového stroje „centrlesky“. S nimi je v továrně i starý Fikejs, který stále na spoustu věcí remcá. Do fabriky přichází nový člověk a není přijat s nadšením. Mimoto „mladí“ vyzvou „staré“ k soutěžení. Fikejs končí v lázních a celá věc jde jaksi mimo něj. Ovšem později se k tomu všemu opět přidává a začíná úderničit. V rodině Karhanově však dochází k rozepři, právě kvůli soutěži. Starý Karhan vyžene mladého z domu. Jeho syn totiž srazil dobu obdělání výrobku na šest minut. A otec pak dokáže totéž, ale za čtyři minuty. Je na mladých, aby to překonali a také by se měl v rodině Karhana udělat pořádek… (Pitryx)

10.4.2023Ladislav2 vložil reálnou fotografii k místu natáčení Před domem z filmu Karhanova parta.
3.4.2023Jarina 64 vložil reálnou fotografii k místu natáčení Brána z filmu Karhanova parta.
11.9.2020DrKluge nalezl lokaci místa natáčení Brána z filmu Karhanova parta.
11.9.2020DrKluge okomentoval místo natáčení Brána z filmu Karhanova parta.
10.9.2020bobinaulrichova nalezl lokaci místa natáčení Před domem z filmu Karhanova parta.

Nejnavštěvovanější filmy:

Vyhledávání

Filmová místa do kapsy

Nejčerstvější informace

Nahlásit chybu | Autorská práva upravena licencí CC: Creative Commons License Filmová místa.cz 2006-2024 | Movieloci.com | Lieuxtournage.fr | Krásný Krámek | TH Shop | Paetrik | 1.39