Zvládneme to zaplatit pane Lorenc?

S vaším aktivovaným Adblockerem to bohužel nezvládneme. To máte: redaktoři, programátoři, mobilní aplikace, provoz serveru, domény... a reklamy jsou naším jediným zdrojem příjmů.

Děkujeme, že naše úsilí podpoříte zařazením Filmových míst mezi neblokované weby.

Menu

Hlava Medúzy

Hlava Medúzy Heureka Hlava Medúzy
Hlava Medúzy

Detail filmu

Děj filmu či seriálu

trempík

Tým brněnských kriminalistů vyšetřuje osm důkladně provedených vražd.

Šéfkou oddělení je major Karin Kaplanová (Jitka Čadek Čvančarová), rozvedená matka šestileté Táni. Pozici šéfky brněnské mordparty získala nejen díky mimořádné píli a vynikajícím policejním znalostem, ale především kvůli nadstandardní ženské intuici vidět a vnímat případy, pachatele a okolnosti činu extrémně empaticky a neúnavně. Kapitán David Merta (Jiří Dvořák) je mimořádně všestranně moudrý, pragmatický a spolehlivý detektiv, který je pro Karin nejen detektivním parťákem číslo jedna. Kapitán Martin Tomek (Michal Isteník), neustále hašteřivá posila týmu, je nejen šaškem v kolektivu, ale zejména extrémně snaživý a poctivý detailista, který si svou pozici řádně vydřel. Kapitán Sabina Holanová (Petra Bučková) je znalkyní brněnského podsvětí, která má nejblíže k obyčejným lidem. Sama totiž pochází z tuctového městského prostředí. Podobně jako Karin je matka samoživitelka.

A jakými případy se bude mordparta zabývat?

Hlava Medúzy

Brněnská mordparta musí řešit smrt akademického malíře obrazů. Jak do propletence kriminálního případu, který se otře o brněnskou mafii, zapadá slavný Rubensův obraz?

Vykročení do života

Po maturitním večírku je v blízkém rybníku nalezena mrtvola jedné ze studentek. Byla to jen nešťastná náhoda, nebo její smrt zavinil někdo ze spolužáků?

Smrt na zámku

Dvě dívky objeví při návštěvě zámku uprostřed jedné z komnat mrtvolu místního správce. Indicie ke spletitému případu zavedou vyšetřovatele k odhalování zámecké minulosti.

Dům na konci ulice

V poklidné vesnické oblasti naleznou sousedé mrtvolu místní seniorky. Kdo stojí za vraždou hodné babičky, která neměla s nikým na první pohled konflikt?

Královny krásy

Na generální zkoušce soutěže Miss se jedné z krásek udělá zle a následně umírá. Brněnská kriminálka tak musí vyřešit vraždu dívky v prostředí plném rivality, zášti a neupřímného přátelství.

Tajemství umírajícího lesa

Jak spolu souvisí neoblíbená výstavba golfového hřiště, která likviduje místní les, a smrt jednoho z dělníků? I takový případ musí detektivové vyřešit a odhalit spletité vztahy místních obyvatel.

Krev na stříbrném plátně

Při natáčení nového filmu Jiřího Stracha umírá střelnou ranou do hlavy bohatý producent a majitel prosperujícího byznysu. Vyšetřování případu zavede mordpartu do filmařského prostředí.

Kalich hořkosti

Po automobilové nehodě je nalezena mrtvola spolujezdce, který však nezemřel na následky samotné nehody. Řidička auta končí v nemocnici ve vážném stavu. To, co se původně jeví jako obyčejná autonehoda, zavede kriminalisty k odhalování křivd a tajemství minulosti.

28.3.2024Kocourvbotach schválil fotografii k místu natáčení Lukáš Prax na chatě z epizody 8. Kalich hořkosti seriálu Hlava Medúzy.
27.3.2024Milsn vložil reálnou fotografii k místu natáčení Lukáš Prax na chatě z epizody 8. Kalich hořkosti seriálu Hlava Medúzy.
19.2.2024Akrim nalezla lokaci místa natáčení Lukáš Prax na chatě z epizody 8. Kalich hořkosti seriálu Hlava Medúzy.
16.2.2024Milsn vložil reálnou fotografii k místu natáčení Ve vinárně z epizody 8. Kalich hořkosti seriálu Hlava Medúzy.
13.1.2024Milsn vložil reálnou fotografii k místu natáčení Chodba gymnázia II z epizody 2. Vykročení do života seriálu Hlava Medúzy.
13.1.2024Milsn vložil místo natáčení Chodba gymnázia II k epizodě 2. Vykročení do života seriálu Hlava Medúzy.
13.1.2024Milsn vložil reálnou fotografii k místu natáčení Chodba gymnázia z epizody 2. Vykročení do života seriálu Hlava Medúzy.
13.1.2024Milsn vložil reálnou fotografii k místu natáčení Sborovna gymnázia z epizody 2. Vykročení do života seriálu Hlava Medúzy.
13.1.2024Milsn vložil reálnou fotografii k místu natáčení Třída gymnázia z epizody 2. Vykročení do života seriálu Hlava Medúzy.
13.1.2024Milsn vložil reálnou fotografii k místu natáčení Rozdávání vysvědčení z epizody 2. Vykročení do života seriálu Hlava Medúzy.
5.5.2021Kiki nalezla lokaci místa natáčení Pod kůrem z epizody 6. Tajemství umírajícího lesa seriálu Hlava Medúzy.
5.5.2021Kiki nalezla lokaci místa natáčení Lenka Hlaváčová v kostele z epizody 6. Tajemství umírajícího lesa seriálu Hlava Medúzy.
24.2.2021kubík.kuchar vložil reálnou fotografii k místu natáčení Zámek Kunštát z epizody 3. Smrt na zámku seriálu Hlava Medúzy.
24.2.2021kubík.kuchar vložil reálnou fotografii k místu natáčení Zámecká kašna z epizody 3. Smrt na zámku seriálu Hlava Medúzy.
10.2.2021honzach7 okomentoval místo natáčení Redakce z epizody 3. Smrt na zámku seriálu Hlava Medúzy.
9.2.2021nufak nalezl lokaci místa natáčení Dětské hřiště z epizody 4. Dům na konci ulice seriálu Hlava Medúzy.
9.2.2021nufak nalezl lokaci místa natáčení Na dětském hřišti z epizody 4. Dům na konci ulice seriálu Hlava Medúzy.
9.2.2021nufak nalezl lokaci místa natáčení U dětského hřiště z epizody 4. Dům na konci ulice seriálu Hlava Medúzy.
9.2.2021nufak nalezl lokaci místa natáčení Zadržení Jonáše Urbana z epizody 4. Dům na konci ulice seriálu Hlava Medúzy.
19.1.2021Kiki nalezla lokaci místa natáčení Na kriminálce z epizody 1. Hlava Medúzy seriálu Hlava Medúzy.

Nejnavštěvovanější filmy:

Vyhledávání

Filmová místa do kapsy

Nejčerstvější informace

Nahlásit chybu | Autorská práva upravena licencí CC: Creative Commons License Filmová místa.cz 2006-2024 | Movieloci.com | Lieuxtournage.fr | Krásný Krámek | TH Shop | Paetrik | 1.21