Menu

Děj filmu či seriálu

vv

  1. Velikánský banánový dort: 65 minut Šestnáctiletá Barbora bez vědomí rodičů chodí s elektrikářem a amatérským rockovým muzikantem Honzou, kvůli kterému zanedbává školu i své koníčky. Když se rodiče dozví, že dorazila na školní lyžařský výcvik o den později, protože s Honzou strávila noc, zakáží jí stýkat se s ním. Nakonec jí to dovolí pod podmínkou, že se zlepší ve škole. Po čase však Barbora zjistí, že je těhotná. Honza si ji chce vzít, ale rodiče ji nutí jít na interrupci. Barbora se tedy odstěhuje k Honzovi a jeho rodině. Jednou ho však přistihne s milenkou a rozejde se s ním. Teď souhlasí s interrupcí, ale na tu už je pozdě. Zbývají dvě možnosti: dítě si nechat, nebo je dát k adopci…(Česká televize)

  2. Nezralost: 60 minut Čtyřicátník Vilém studuje dálkově vysokou školu, aby se vyrovnal své manželce, architektce Heleně. Ta začíná být postupně v manželství se submisivním a zamindrákovaným mužem nespokojená. V zaměstnání je pověřena prací na samostatném projektu, kterým chce dokázat své schopnosti. Když proto zjistí, že právě v této situaci po letech čekání konečně otěhotněla, jde bez vědomí manžela před interrupční komisi. Ta však její žádost vzhledem k nedostatečným důvodům zamítne. Helena však trvá na svém a odvolá se ke krajské komisi…(Česká televize)

  3. Od rána do večera: 57 minut Učitelka Marie je v jednom kole: starosti o děti, nemocnou tchýni, o domácnost, problémy v práci, dálkové studium na vysoké škole, funkce v občanském výboru. Navíc je znovu těhotná. V době, kdy je manžel dlouhodobě na služební cestě, potká svého někdejšího přítele Igora a dá mu své telefonní číslo. Odpoledne jde před interrupční komisi, která však její žádost zamítne. Doma se opět musí potýkat s běžnými problémy, začíná být podrážděná. Uvažuje, zda se odvolat ke krajské komisi, nebo si dítě nechat…(Česká televize)

14.4.2021LukyOzzy vložil reálnou fotografii k místu natáčení U auta z epizody 2. Nezralost seriálu Přicházejí bosí.
13.4.2021LukyOzzy vložil reálnou fotografii k místu natáčení Před samoobsluhou z epizody 3. Od rána do večera seriálu Přicházejí bosí.
13.4.2021LukyOzzy vložil reálnou fotografii k místu natáčení Na parkovišti 2 z epizody 3. Od rána do večera seriálu Přicházejí bosí.
13.4.2021LukyOzzy vložil reálnou fotografii k místu natáčení Na parkovišti z epizody 3. Od rána do večera seriálu Přicházejí bosí.
13.4.2021LukyOzzy vložil reálnou fotografii k místu natáčení U domu z epizody 3. Od rána do večera seriálu Přicházejí bosí.

Nejnavštěvovanější filmy:

Vyhledávání

Filmová místa do kapsy

Nejčerstvější informace

Nahlásit chybu | Autorská práva upravena licencí CC: Creative Commons License Filmová místa.cz 2006-2024 | Movieloci.com | Lieuxtournage.fr | Krásný Krámek | TH Shop | Paetrik | 1.12