Zvládneme to zaplatit pane Lorenc?

S vaším aktivovaným Adblockerem to bohužel nezvládneme. To máte: redaktoři, programátoři, mobilní aplikace, provoz serveru, domény... a reklamy jsou naším jediným zdrojem příjmů.

Děkujeme, že naše úsilí podpoříte zařazením Filmových míst mezi neblokované weby.

Menu

Děj filmu či seriálu

majorzemaneu

Titulní hrdina tohoto skvělého komediálního filmu je typický žižkovský frajer v podání Karla Heřmánka. S chytrostí a šarmem si vyřizuje otevřené účty s policejním inspektorem Mourkem, který ho chce stůj co stůj dostat do kriminálu. Jenže Fešák Hubert unikne z každé nastražené pasti a nakonec připraví na zavilého policistu a jeho podřízené elegantní podraz. Z hledaných zločinců, které Mourek díky Hubertovi se slávou dopadne, se vyklubou nevinní lidé. Děj se odehrává na počátku třicátých let, v době hospodářské krize na Žižkově. Snímek vychází z tradičního pojetí žánru a pohybuje se v rovině určité nadsázky. Jak příběh, tak atmosféra jsou značně idealizovány. Atmosféře filmu výrazně pomohla také hudba Petra Hapky.

Filmová místa

Film Fešák Hubert se natáčel v Praze, převážná většina scén na Žižkově v celkem malém okolí Lipanské ulice, něco málo pak bylo natočeno v Karlíně a také v okolí Rudolfina.

17.7.2022halfork okomentoval místo natáčení Schody na rohu domu z filmu Fešák Hubert.
17.7.2022halfork okomentoval místo natáčení Skořápky z filmu Fešák Hubert.
21.10.2021roze vložil reálnou fotografii k místu natáčení Tramvaj z filmu Fešák Hubert.
29.9.2012Radiofilm okomentoval místo natáčení Skořápky z filmu Fešák Hubert.

Nejnavštěvovanější filmy:

Vyhledávání

Filmová místa do kapsy

Nejčerstvější informace

Nahlásit chybu | Autorská práva upravena licencí CC: Creative Commons License Filmová místa.cz 2006-2024 | Movieloci.com | Lieuxtournage.fr | Krásný Krámek | TH Shop | Paetrik | 1.43