Menu

Děj filmu či seriálu

Akrim

Nastěhují se lidem do života, vysávají ho a baví se neštěstím svých „hostitelů“. I když své oběti mohou zničit – psychicky i fyzicky -, jejich činy jsou těžko dokazatelné, a tedy i nepotrestatelné. Skutečné případy kriminálních parazitů zpracoval novinář Josef Klíma ve scénáři k triptychu Vetřelci a lovci. Každý díl triptychu je samostatným příběhem, spojuje je ale téma, tedy „vetřelecká“ kriminalita, inspirace skutečnými událostmi a herecká dvojice Juraj Kukura a Simona Stašová. Věra Podlipná, sestřička na psychiatrii, byla v první části (Zrozen bez porodu) obětí „vetřelců“ a tak se seznámila s jejich „lovcem“, tajemným soukromým detektivem Zahálkou. Oba sehrávají podstatnou roli i v dalších dvou příbězích. Spolu s nimi se ve všech dílech objeví také Jiří Dvořák coby kriminalista, který Zahálkovi pomáhá „vetřelce“ předat spravedlnosti.(Česká televize)

30.3.2024Jarina 64 vložil reálnou fotografii k místu natáčení Psychiatrická léčebna z epizody 1. Zrozen bez porodu seriálu Vetřelci a lovci.
11.12.2021Kiki nalezla lokaci místa natáčení Na večeři v restauraci z epizody 2. Krutá nevěra seriálu Vetřelci a lovci.
18.5.2021ales_j nalezl lokaci místa natáčení V ohrožení z epizody 2. Krutá nevěra seriálu Vetřelci a lovci.
18.5.2021ales_j nalezl lokaci místa natáčení Pacient Kalivoda z epizody 2. Krutá nevěra seriálu Vetřelci a lovci.
18.5.2021ales_j nalezl lokaci místa natáčení JUDr. Zahálka v nemocnici z epizody 2. Krutá nevěra seriálu Vetřelci a lovci.
18.5.2021ales_j nalezl lokaci místa natáčení Vstup do nemocnice z epizody 2. Krutá nevěra seriálu Vetřelci a lovci.

Nejnavštěvovanější filmy:

Vyhledávání

Filmová místa do kapsy

Nejčerstvější informace

Nahlásit chybu | Autorská práva upravena licencí CC: Creative Commons License Filmová místa.cz 2006-2024 | Movieloci.com | Lieuxtournage.fr | Krásný Krámek | TH Shop | Paetrik | 1.07