Zvládneme to zaplatit pane Lorenc?

S vaším aktivovaným Adblockerem to bohužel nezvládneme. To máte: redaktoři, programátoři, mobilní aplikace, provoz serveru, domény... a reklamy jsou naším jediným zdrojem příjmů.

Děkujeme, že naše úsilí podpoříte zařazením Filmových míst mezi neblokované weby.

Menu

Děj filmu či seriálu

Akrim

Padesátník Jiří Dušek, vedoucí reklamního oddělení velkého textilního závodu, je dynamický muž, který se aktivně podílí na módních přehlídkách mezinárodního veletrhu v Brně. Jeho milenkou je atraktivní vypočítavá Marta, která přesně ví jak dosáhnout kariéry. Milenecký poměr s Duškem ji vynesl mezi manekýnky. Dušek oznámí manželce, že musí do Prahy, ve skutečnosti jede na chatu s Martou. Cestou se mu porouchá vůz. Stopař Fanda, který je náhodou automechanikem, mu auto opraví. Na chatu nečekaně přijede Duškova žena Jaruška s malou dcerkou. Dušek, aby zachránil situaci, vydává Martu za Fandovu dívku. Jarušce je však situace jasná. Martě se nelíbí, že se jí Dušek tak snadno zřekl. Domnívá se, že se na chatě naskytla příležitost, aby manželce oznámil rozvod. Fanda ví, že Marta patří k Duškovi, ale dívka se mu velice líbí, a tak i on hraje nečestnou hru. V průběhu večera a dalšího dne však masky padají a vyjevená pravda je nelítostná. Duškovi se hroutí rodina, Marta ho opustí. Čeká, že jí italský obchodník Bertolucci pomůže k mezinárodní kariéře. Ale v tom se zklame. Fanda se vrací ke své partě mladých, kteří zatím nepodstupují kompromisy. (NFA)

Nejnavštěvovanější filmy:

Vyhledávání

Filmová místa do kapsy

Nejčerstvější informace

Nahlásit chybu | Autorská práva upravena licencí CC: Creative Commons License Filmová místa.cz 2006-2024 | Movieloci.com | Lieuxtournage.fr | Krásný Krámek | TH Shop | Paetrik | 1.16