Zvládneme to zaplatit pane Lorenc?

S vaším aktivovaným Adblockerem to bohužel nezvládneme. To máte: redaktoři, programátoři, mobilní aplikace, provoz serveru, domény... a reklamy jsou naším jediným zdrojem příjmů.

Děkujeme, že naše úsilí podpoříte zařazením Filmových míst mezi neblokované weby.

Menu

Děj filmu či seriálu

Akrim

Krátce po skončení druhé světové války. Celá republika usiluje o obnovu hospodářského života, někde to však pořádně skřípe. Na příklad na stavbě firmy Koudelák není zdaleka všechno v pořádku. Asistent Beránek upozorňuje majitele stavební firmy, že budova, která se staví, není dostatečně zajištěna. O nepořádcích na stavbě hovoří i s Koudelákovou dcerou Alenou, s níž se sejde na taneční zábavě, aby oslavil své narozeniny. Alena však nechce o ničem slyšet. Druhý den je Beránek v bezvědomí nalezen ve světlíku domu, kde bydlí Alena a také polír Klimeš, s nímž se kvůli stavbě Beránek rovněž dostal do rozporu. Beránek po převozu do nemocnice zemře. Jeho vraždu vyšetřují kriminalisté Zouplna a Šimák, který je specialistou na černý trh. V podezření je několik osob: polír Klimeš, šmelinářský obchodník Matuška, Alena a její milý Bártl. Šimák však odhalí jiného pachatele. Večer pozve všechny zúčastněné na stavbu a tam usvědčí pravého vraha - stavitele Koudeláka. (Filmový přehled)

21.1.2023Akrim vložila reálnou fotografii k místu natáčení Odjezd z filmu Dnes o půl jedenácté.
21.1.2023Akrim vložila reálnou fotografii k místu natáčení Odjezd do nemocnice z filmu Dnes o půl jedenácté.
21.1.2023Akrim vložila reálnou fotografii k místu natáčení U domu stavitele Koudeláka z filmu Dnes o půl jedenácté.

Nejnavštěvovanější filmy:

Vyhledávání

Filmová místa do kapsy

Nejčerstvější informace

Nahlásit chybu | Autorská práva upravena licencí CC: Creative Commons License Filmová místa.cz 2006-2024 | Movieloci.com | Lieuxtournage.fr | Krásný Krámek | TH Shop | Paetrik | 0.85