Zvládneme to zaplatit pane Lorenc?

S vaším aktivovaným Adblockerem to bohužel nezvládneme. To máte: redaktoři, programátoři, mobilní aplikace, provoz serveru, domény... a reklamy jsou naším jediným zdrojem příjmů.

Děkujeme, že naše úsilí podpoříte zařazením Filmových míst mezi neblokované weby.

Menu

1. Poslední prázdniny

1. Poslední prázdniny Heureka 1. Poslední prázdniny
1. Poslední prázdniny

Detail filmu

Video

Děj filmu či seriálu

trempík

Tatínkové brousí školní lavice, aby dětem vylepšili prospěch, maminky balí k moři i mušle a děti se nemohou dočkat, až budou na pláži. Vlny chorvatského Jadranu jsou téměř na dosah, tak co by se mohlo pokazit? No přeci úplně všechno!

2.8.2023trempík vložil reálnou fotografii k místu natáčení Chalupa Veselých z epizody 1. Poslední prázdniny seriálu Špunti na cestě.
6.4.2022josefZR vložil reálnou fotografii k místu natáčení Zlatica z epizody 1. Poslední prázdniny seriálu Špunti na cestě.
6.4.2022josefZR vložil místo natáčení Zlatica k epizodě 1. Poslední prázdniny seriálu Špunti na cestě.
6.4.2022josefZR vložil reálnou fotografii k místu natáčení Děda z epizody 1. Poslední prázdniny seriálu Špunti na cestě.
6.4.2022josefZR vložil místo natáčení Děda k epizodě 1. Poslední prázdniny seriálu Špunti na cestě.
27.1.2022josefZR vložil reálnou fotografii k místu natáčení Stodola z epizody 1. Poslední prázdniny seriálu Špunti na cestě.
27.1.2022josefZR vložil místo natáčení Stodola k epizodě 1. Poslední prázdniny seriálu Špunti na cestě.

Nejnavštěvovanější filmy:

Vyhledávání

Filmová místa do kapsy

Nejčerstvější informace

Nahlásit chybu | Autorská práva upravena licencí CC: Creative Commons License Filmová místa.cz 2006-2024 | Movieloci.com | Lieuxtournage.fr | Krásný Krámek | TH Shop | Paetrik | 3.99