Zvládneme to zaplatit pane Lorenc?

S vaším aktivovaným Adblockerem to bohužel nezvládneme. To máte: redaktoři, programátoři, mobilní aplikace, provoz serveru, domény... a reklamy jsou naším jediným zdrojem příjmů.

Děkujeme, že naše úsilí podpoříte zařazením Filmových míst mezi neblokované weby.

Menu

Děj filmu či seriálu

Lamia83

Je ikonou, císařovnou a legendární kráskou: Sisi, první evropská superstar. Její láska ke svobodě a příslib, že dá habsburské monarchii něžnější tvář, uchvátily Evropu. Jde o skutečný příběh plný intrik a touhy. Bezstarostná dospívající dívka Sisi se bezhlavě zamiluje do mocného a žádoucího muže, ale ten má utajovanou temnou a nebezpečnou stránku. Taková láska je nežádoucí. Sisi si musí vybrat a výzvu přijímá. Příběh vypráví o dospívání, o uličnici, z níž se stává sebevědomá moderní žena, která bude muset učinit těžká rozhodnutí, vyrovnat se se ztrátou a nakonec naplnit nezávislou roli císařovny. Nejedná se o historický kostýmní epos, ale univerzální a nadčasový příběh o lásce, svobodě, rodině, sebeurčení a povinnosti, oděný do půvabu dvorské módy 19. století.

8.5.2023PetrJust vložil reálnou fotografii k místu natáčení František se vrací z války z epizody Epizoda 5 seriálu Sisi.
8.5.2023PetrJust vložil reálnou fotografii k místu natáčení Dárek pro Sisi z epizody Epizoda 3 seriálu Sisi.
21.12.2022jiri nalezl lokaci místa natáčení Palác v Lombardii z epizody Epizoda 4 seriálu Sisi.
21.12.2022jiri nalezl lokaci místa natáčení Nevěstinec z epizody Epizoda 2 seriálu Sisi.
15.12.2022jiri nalezl lokaci místa natáčení Sisi jede do Svatého kříže z epizody Epizoda 6 seriálu Sisi.
11.5.2022Ladislav2 nalezl lokaci místa natáčení Příjezd Sisi z epizody Epizoda 2 seriálu Sisi.

Nejnavštěvovanější filmy:

Vyhledávání

Filmová místa do kapsy

Nejčerstvější informace

Nahlásit chybu | Autorská práva upravena licencí CC: Creative Commons License Filmová místa.cz 2006-2024 | Movieloci.com | Lieuxtournage.fr | Krásný Krámek | TH Shop | Paetrik | 0.97